Општинско Основно Училиште
„Киро Глигоров“ – Скопје

Општински натпревар по предметот Природни науки

2020-02-26 12:26:35

На Општинскиот натпревар по предметот Природни науки одржан на 15.2.2020 година учествуваа ученици од четврто и петто одделение и ги постигнаа следниве резултати:
IVа одд.
Маркус Костов - II награда 40 поени
Јана Макрадули - III награда 35 поени
IVб одд.
Марко Гацовски - I награда 43 поени
Дарија Спасовска - I награда 43 поени
Vа одд.
Симона Георгиевска - II награда 42 поени
Vб одд.
Огнен Јанковски - II награда 40 поени
Стефан Богдановски - III награда 39 поени
Марта Петар - III награда
36 поени
Честитки до учениците и им посакуваме уште поголем успех на Регионалниот натпревар!

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner