Општинско Основно Училиште
„Киро Глигоров“ – Скопје

Сообраќајни патроли

2020-03-04 08:16:15 Започна со реализација проектот ,,Сообраќајни патроли"

Денес, нaшето училиште започна со реализација на проектот ,,Сообраќајни патроли" во соработка со МВР и Општина Центар.
Учениците од 5-а и 5-б одд. се вклучени во реализацијата на проектот.

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner