Општинско Основно Училиште
„Киро Глигоров“ – Скопје

Сообраќајни патроли

2020-03-04 08:46:27

Проектот „Сообраќајни патроли“ е во организација на МВР и Општина Центар.

Учениците од петто одделение ќе бидат дел од училишните сообраќајни патроли, заедно со наставничката по Техничко образование и претставници од МВР.  Учениците ќе делат флаери со пораки за безбедност во сообраќајот.

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner