Општинско Основно Училиште
„Киро Глигоров“ – Скопје

Развиваме и градиме млади таленти

2020-03-04 09:32:51

Започна со реализација Проектот „Развиваме вештини - градиме таленти“ во организација на ЈУ ДЕТСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР КАРПОШ.

Акцентот е ставен на предавање и работилници кои се поврзани со македонското народно творештво. На првата работилница учениците  од III a одделение изработуваа женски ѓердан.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner