Општинско Основно Училиште
„Киро Глигоров“ – Скопје

Исхрана и здравје

2020-03-04 09:48:37

Во ООУ „Киро Глигоров“ се одржа предавање на тема: Исхрана и здравје.

Едукативното предавање на тема: Исхрана и здравје, беше реализирано од претставник на Центарот за јавно здравје. 

На предвањето учествуваа сите ученици од училиштето и имаа можност да научат како правилно да се грижат за своето здравје.

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner