Општинско Основно Училиште
„Киро Глигоров“ – Скопје

СЕДИ ДОМА И УЧИ

2020-03-20 23:28:22

Учениците на ООУ „Киро Глигоров“ - Центар доакжаа дека ги почитуваат мерките на Владата на РСМ, но и дека постојано се во контакт со своите наставнички.

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner