Општинско Основно Училиште
„Киро Глигоров“ – Скопје

Подготовки на далечина, за денот на нашето училиште

2020-04-25 23:14:34 СЕДИ ДОМА, СПАСИ ЖИВОТ И НАПРАВИ ЛИЧНА ТВОРБА ЗА ПРВИОТ ПАТРОН ПРАЗНИК

Почитувани родители и ученици, се ближи првиот патронен празник на нашето училиште. Ситуацијата во која се наоѓаме нема да не спречи заедно, од далечина да го одбележиме празникот. Поради тоа, колективот на ООУ „Киро Глигоров“, активностите планирани за периодот од 27.04.2020 до 30.04.2020 ќе ги посвети на нашиот патрон - Киро Глигоров.

 Нашите активности може да ги следите на веб страната, https://www.facebook.com/ooukirogligorov/

и https://www.youtube.com/channel/UCgw_EoCqJrjagEK3KSPpLYA?fbclid=IwAR3aJJPmLpZlXTTh7DuZ_-oDIoo1WlcS1pEL8xKRWz0wONfVBr6fndvHNoM.             

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner