Општинско Основно Училиште
„Киро Глигоров“ – Скопје

Протокол за почеток на учебната година 2020/2021

2020-08-27 11:10:39

Почитувани родители, на следниот линк може да го прочитате протоколот за постапување на основните училишта во Република Северна Македонија за реализација на воспитно-образовниот процес со физичко присуство на учениците во учебната 2020/2021 година

ЛИНК

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner