Општинско Основно Училиште
„Киро Глигоров“ – Скопје

ПЛАН, ПРОТОКОЛ И АЛГОРИТАМ

2020-09-14 17:08:04

Почитувани ученици и родители, ООУ „Киро Глигоров“ -Центар, подготви ПЛАН, ПРОТОКОЛ И АЛГОРИТАМ за успешна реализација на наставата со физичко присуство за учебната 2020/2021 година. 

 

План, протокол и алгоритам за постапување во училиштата подготвен од МОН:

 

 МОН – План и протокол за одржување настава и алгоритам за постапување

 

 

ПЛАН, ПРОТОКОЛ И АЛГОРИТАМ ЗА ПОСТАПУВАЊЕ ИЗРАБОТЕН СПОРЕД УСЛОВИТЕ НА УЧИЛИШТЕТО: 

 

ЛИНК

 

 РАСПОРЕД                               

ЛИНК

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner