Општинско Основно Училиште
„Киро Глигоров“ – Скопје

ОГЛАС ЗА ТАЛЕНТИРАНИ УЧЕНИЦИ

2020-09-22 11:44:19

Почитувани ученици и родители, Општина Центар и оваа година објави Оглас за талентирани ученици од областа на спортот, културата и науката. 

Огласот може да го погледнете на следните линкови:

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner