Општинско Основно Училиште
„Киро Глигоров“ – Скопје

ИНФОРМАТОР ЗА УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ

2020-09-28 19:14:44

Почитувани ученици и родители, со цел успешно и безбедно да ја започнеме училишната 2020/21 година, ООУ. „Киро Глигоров“ - Центар, Ви подготови краток информатор:

 

 

 ИНФОРМАТОР ЗА РОДИТЕЛИ

 

ЗАЧУВАЈТЕ ГО УЧИЛИШТЕТО БЕЗБЕДНО

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner