Општинско Основно Училиште
„Киро Глигоров“ – Скопје

КОРИСНИ СОВЕТИ ЗА ИДНИТЕ ПРВАЧИЊА

2021-04-20 14:23:34

Почитувани родители, дефектологот од нашето училиште Ви нуди корисни совети за сите идни првачиња.

Совети на Татјана Багеска

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner