Општинско Основно Училиште
„Киро Глигоров“ – Скопје

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СВЕЧЕН ПРИЕМ НА ПРВАЧИЊА ВО ООУ „КИРО ГЛИГОРОВ“ - ЦЕНТАР

2022-08-26 16:05:49

Свечен прием на првачиња ќе се одржи во училишниот двор на 01.09.2022 година со почеток во 9 часот. Колективот на нашето училиште Ви посакува среќена и успешна година!

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner