Општинско Основно Училиште
„Киро Глигоров“ – Скопје

Отворен повик!

2023-02-09 00:17:07

Приклучете се на платформата E twinning и преку проектните активности заедно да ја разбудиме пошироката свест за рециклираме за поубав свет!

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner