Општинско Основно Училиште
„Киро Глигоров“ – Скопје

Иформации и препораки за настава на далечина

2020-11-25 17:34:10

ИНФОРМАЦИИ ЗА ОБУКИ 

ПРЕПОРАКИ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЛЕЧИНА

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner